Adress:
Sala Tandläkarcenter
Drottninggatan 11A
733 30 Sala
Ring oss 0224-106 00

Öppettider:
Mån-tor: 08:00-19:00
Fre: 08:00-15:00
Lör-sön: Stängt

Injektionsbehandlingar

Injektionsbehandlingar på Sala Tandläkarcenter

På Sala Tandläkarcenter erbjuder vi nu mer än bara tandvård. För att erbjuda en fullständig kosmetisk upplevelse, har vi introducerat injektionsbehandlingar med både botox och fillers.
Botox är ett säkert och effektivt sätt att minska rynkor och fina linjer medan fillers kan återställa volym i ansiktet.

Vår legitimerade tandläkare är fullt utbildad och certifierad inom området injektionsbehandlingar. Han kommer att konsultera dig om dina kosmetiska mål, för att sedan skräddarsy en behandlingsplan som passar dina specifika behov och önskemål.

Säkerhet och komfort

På Sala Tandläkarcenter prioriterar vi alltid din säkerhet och komfort. Alla våra injektionsbehandlingar utförs i en säker miljö. Vi gör vårt bästa för att försäkra oss om att du känner dig trygg och bekväm under hela processen och är självklart registrerade för estetiska injektioner hos IVO.
Om du vill veta mer om våra nya injektionsbehandlingar, eller boka en konsultation, tveka inte att kontakta oss.

Vänligen observera

Botox och fillers är medicinska behandlingar och det finns alltid en risk för biverkningar. Din behandlare kommer att diskutera dessa med dig i detalj före din behandling.
En konsultation inför estetiska injektionsbehandlingar måste enligt lag ske minst 48 timmar innan ditt planerade ingrepp, detta kan göras fysiskt eller via telefon.
Det går bra att boka din konsultation online.

Patientcentrerad tandvård varje dag

Vi är en tandläkarklinik som har som mål att våra patienter ska känna sig trygga vid behov av akut tandvård, så att de slipper ringa runt och leta efter någon annan tandläkare som har jour.