Adress:
Sala Tandläkarcenter
Drottninggatan 11A
733 30 Sala
Ring oss 0224-106 00

Öppettider:
Mån-tor: 08:00-18:00
Fre: 08:00-15:00
Lör-sön: Stängt

Invisalign

Invisalign är en osynlig tandställning utformad för tandreglering med hjälp av skenor.

Tandställning för vuxna

På Sala tandläkarcenter erbjuder vi Invisalign till personer över 18 år. Behandlingen kräver ett visst eget ansvar då det bygger på att du som patient använder skenorna regelbundet på rätt sätt. För att resultatet ska bli det som presenteras vid behandlingsstart kräver det att du använder din Invisalign dygnet runt.

Vad kostar Invisalign

En osynlig tandställning, även kallad Invisalign, varierar i pris beroende på omfattning. Det gör att priset kan variera mellan 15 000 kr – 65 000 kr för en komplett behandling. Oftast hamnar priset på en behandling med Invisalign på runt 30 000 kr – 50 000 kr. Just nu erbjuder vi kostnadsfri konsultation.

Skillnaden mellan vanlig tandställning och Invisalign

Skillnaden mellan en traditionell tandställning som består av en räls och en Invisalign är att behandlingen är behagligare, mer diskret och dessutom smidigare att använda. En del patienter upplever en viss ömhet när tänderna flyttas men bland de patienter som tidigare haft en traditionell tandställning är upplevelsen att Invisalign är mer behaglig. 

Patientcentrerad tandvård varje dag

Vi är en tandläkarklinik som har som mål att våra patienter ska känna sig trygga vid behov av akut tandvård, så att de slipper ringa runt och leta efter någon annan tandläkare som har jour.