Adress:
Sala Tandläkarcenter
Drottninggatan 11A
733 30 Sala
Ring oss 0224-106 00

Öppettider:
Mån-tor: 08:00-18:00
Fre: 08:00-15:00
Lör-sön: Stängt

Sala Tandläkarcenter

Trygg och effektiv tandvård med patienten i fokus.

Om Sala Tandläkarcenter

Sala Tandläkarcenter är en modern och familjär tandklinik som sätter dig som patient i första rummet. Här är det dina behov som är vår högsta prioritet och vi gör allt för att du ska känna dig välkommen och trygg hos oss. Här arbetar erfaren och kompetent personal som är vana att bemöta patienter med olika behov. Vi är även vana att möta människor med tandläkarskräck och får ofta beröm från patienter som inför besöket upplevt ångest.

Vår vision

Vår vision är att vara en av de bästa tandklinikerna i Västmanland och det självklara valet för dig som patient. Vi har flera tandläkare och tandhygienister som gärna tar emot nya patienter. Vårt mål är att alltid finnas tillgängliga för våra patienter och leverera kvalitativ tandvård och hög service.

Flexibla öppettider och akuttider

Vi vet att akuta tandbesvär sällan kommer lägligt. Vi har öppet måndag till fredag året om och erbjuder akuttider alla dessa dagar. För patienter som är i behov av akut tandvård kan vi dessutom erbjuda en tid samma dag. Ring oss på 0224-106 00 och boka din tid.

Anna-Lena Viiri – Ansvarig & Ägare

Patientcentrerad tandvård varje dag

Vi är en tandläkarklinik som har som mål att våra patienter ska känna sig trygga vid behov av akut tandvård, så att de slipper ringa runt och leta efter någon annan tandläkare som har jour.