Adress:
Sala Tandläkarcenter
Drottninggatan 11A
733 30 Sala
Ring oss 0224-106 00

Öppettider:
Mån-tor: 08:00-18:00
Fre: 08:00-15:00
Lör-sön: Stängt

Akut tandläkare

I behov av en akut tandläkartid i Sala? På Sala Tandläkarcenter erbjuder vi akuttider. Hittar du ingen tid i tidboken? Ring oss! Vi gör allt vi kan för att kunna erbjuda dig en akuttid redan samma dag.

Tandvärk – vi hjälper dig samma dag!

Har du mycket ont i tänderna eller andra besvär och vill ha en tid till en av våra tandläkare i Sala är det bra att ringa till oss – oavsett om du bor i Sala eller någon annanstans i Västmanland, eller kanske är på tillfälligt besök närområdet. Vi ser till att göra vårt bästa för att erbjuda dig en tid samma dag.

Akut tandläkartid

Akuta tandbesvär kommer sällan lägligt. Om du upplever obehag, akuta besvär eller smärta är du varmt välkommen att ta kontakt med oss! Vi gör allt vi kan för erbjuda dig en akuttid redan samma dag. Hittar du ingen ledig tid i tidboken? Tveka inte att ringa oss så ordnar vi en tid till dig.

Delbetala tandläkarbesöket

Vi vet att tandbesvär ofta innebär oönskade kostnader, vare sig det handlar om större eller mindre summor. Kostnaden ska däremot inte vara skälet till att man inte uppsöker hjälp när det finns behov. På Sala Tandläkarcenter samarbetar vi med Wasa Kredit och Klarna som erbjuder smidig delbetalning.

Patientcentrerad tandvård varje dag

Vi är en tandläkarklinik som har som mål att våra patienter ska känna sig trygga vid behov av akut tandvård, så att de slipper ringa runt och leta efter någon annan tandläkare som har jour.