Adress:
Sala Tandläkarcenter
Drottninggatan 11A
733 30 Sala
Ring oss 0224-106 00

Öppettider:
Mån-tor: 08:00-18:00
Fre: 08:00-15:00
Lör-sön: Stängt

Tandblekning i Sala

Har du missfärgade tänder? Vi på Sala Tandläkarcenter erbjuder tandblekning.

Hur går en tandblekning till?

Inför en tandblekning gör vi alltid en grundläggande undersökning där vi tittar på alla tänder. Anledningen till att vi gör det är för att bedöma om det är lämpligt att utföra en tandblekning samt vilket utfall som går att åstadkomma. Det är viktigt att tänka på att fyllningar och porslin inte bleks om du exempelvis har synliga kronor, borrar eller lagningar.

Våra tandhygienister som utför tandblekning gör även en undersökning av tandköttet för att se så att det är friskt från inflammationer, vilket annars kan förvärras vid tandblekning. Allt det här kommer vi gå igenom med dig vid undersökningstillfället. Vi kommer även gå igenom fördelarna och nackdelarna med klinikblekning samt olika sätt att på bäst sätt behålla färgen efter blekning.

Vad som ligger till grund för resultatet är framförallt ens egna tänder, munhygienen, tidigare blekning samt konsumtion av missfärgade mat och dryck.

Vad kostar tandblekning?

Priset för en tandblekning varierar beroende på var någonstans tandblekningen utförs. Det skiljer sig om du gör den hemma eller hos tandläkaren. Kontakta oss gärna för att boka ett besök och se vad som passar dig bäst.

Patientcentrerad tandvård varje dag

Vi är en tandläkarklinik som har som mål att våra patienter ska känna sig trygga vid behov av akut tandvård, så att de slipper ringa runt och leta efter någon annan tandläkare som har jour.