Adress:
Sala Tandläkarcenter
Drottninggatan 11A
733 30 Sala
Ring oss 0224-106 00

Öppettider:
Mån-tor: 08:00-18:00
Fre: 08:00-15:00
Lör-sön: Stängt

Hygienistbehandling

Vid en hygienistbehandling gör vi en noggrann kontroll av dina tänder och din munhälsa. 

Boka en hygienistbehandling

Att gå till tandhygienisten med jämna mellanrum är en prisvärd investering och förebyggande åtgärd för att bevara en god tandhälsa. Ett besök hos tandhygienisten är en form av basundersökning och är både snabb och enkel. Våra utbildade tandhygienister hjälper dig med tandstensborttagning, mätning av tandköttsfickorna samt registrera blödningen, grundläggande kontroll av tandköttet samt information om allmän munhygien. 

Besök en tandhygienist

På Sala Tandläkarcenter arbetar även utbildade tandhygienister som kan genomföra kontroller av din allmänna munhälsa. Personer som behandlas en till två gånger om året hos en hygienist behöver inte besöka tandläkaren i samma utsträckning. Det innebär att hygienisten hjälper dig att mota bort sjukdomarna innan dem uppkommer. Det är snällt mot tänderna, och i långa loppet även mot plånboken.

Patientcentrerad tandvård varje dag

Vi är en tandläkarklinik som har som mål att våra patienter ska känna sig trygga vid behov av akut tandvård, så att de slipper ringa runt och leta efter någon annan tandläkare som har jour.