Adress:
Sala Tandläkarcenter
Drottninggatan 11A
733 30 Sala
Ring oss 0224-106 00

Öppettider:
Mån-tor: 08:00-18:00
Fre: 08:00-15:00
Lör-sön: Stängt

Estetisk tandvård Sala

Våra erfarna tandläkare hjälper dig att få det leendet du önskar. Tänder som är missfärgade, skadade eller sneda kan åtgärdas med hjälp av behandlingar inom estetisk tandvård. Vi erbjuder estetiska behandlingar av tandreglering, skalfasader och tandblekning.

Skapa ditt drömleende

Drömmer du om ett nytt leende? Vi på Sala Tandläkarcenter kan hjälpa dig skapa de tänder eller det bett du önskar så att du kan få det vackra leende du önskar. Vi tar estetisk tandvård på stort allvar då vi vet att våra patienters leenden kan ha en avgörande roll för deras välmående. 

Hos oss arbetar erfarna tandläkare, tandspecialister och tandhygienister som sätter dig och dina behov i första rummet. För oss är bemötande och professionalism viktigt och vi ser till att du som patient känner dig trygg och väl omhändertagen.

Våra behandlingar inom estetisk tandvård

På Sala Tandläkarcenter erbjuder vi olika typer av behandlingar inom kategorin estetisk tandvård. Vi kan exempelvis behandla missfärgade tänder, över- eller underbett och spruckna eller sneda tänder.

Tandblekning

Har du missfärgade tänder? Vi på Sala Tandläkarcenter erbjuder tandblekning som du kan göra både på kliniken och hemma. Oavsett var du gör din tandblekning gör vi en grundläggande kontroll innan.

Tandimplantat

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med tandimplantat och hos oss kan du boka rådgivning om dina framtida implantat.

Invisalign

Invisalign är en osynlig tandställning utformad för tandreglering med hjälp av skenor som fästs på tänderna. Dessa skenor är avtagbara och planeras digitalt på datorn.

Tandkrona

På Sala Tandläkarcenter gör vi tandkronor efter dina önskemål. Du väljer själv om du önskar en tandkrona i porslin eller metall.

Patientcentrerad tandvård varje dag

Vi är en tandläkarklinik som har som mål att våra patienter ska känna sig trygga vid behov av akut tandvård, så att de slipper ringa runt och leta efter någon annan tandläkare som har jour.