Adress:
Sala Tandläkarcenter
Drottninggatan 11A
733 30 Sala
Ring oss 0224-106 00

Öppettider:
Mån-tor: 08:00-18:00
Fre: 08:00-15:00
Lör-sön: Stängt

Din trygga tandläkare i närheten av Heby

Sala Tandläkarcenter är din pålitliga och omtänksamma tandläkare i närheten av Heby. Vi förstår att när du söker efter en tandläkare vill du ha tillgång till högkvalitativ vård på bekvämt avstånd. Med vårt läge i centrala Sala kan du enkelt ta dig till oss och njuta av enastående tandvård utan att behöva resa långt.

Vår tandläkarklinik är utrustad med den senaste tekniken och erbjuder en omfattande lista av tandvårdstjänster för att möta alla dina behov. Vårt erfarna team av tandläkare och tandvårdspersonal strävar efter att ge dig den bästa möjliga tandvården i en lugn och professionell miljö.

Oavsett om du är i behov av en rutinmässig undersökning, tandrengöring, tandblekning eller mer avancerade behandlingar som tandimplantat eller estetisk tandvård, kan du lita på vår kompetens och omsorg. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och skapa en individanpassad behandlingsplan som passar just dig.

Vi förstår att tandvårdsbesök kan vara stressande för vissa människor, och vår vänliga personal är välutbildad inom att arbeta med patienter som har tandläkarskräck eller ångest. Vi strävar efter att skapa en trygg och bekväm miljö för varje patient och arbetar med dig för att se till att du känner dig avslappnad och väl omhändertagen under ditt besök.

Bor du i Heby och söker efter en tandläkare så finns vi nära till hands, endast 15 minuter bort. Varmt välkommen till oss på Sala Tandläkarcenter.

Vi är glada att kunna erbjuda dig högkvalitativ tandvård nära Heby. Ge dina tänder den vård de förtjänar och kontakta oss idag för att boka din nästa tandläkartid. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår klinik och hjälpa dig att uppnå en strålande och hälsosam leende!

Basundersökning eller akuttid? Kontakta oss!

Akut tandläkartid

Har du mycket ont i tänderna eller andra akuta besvär? Ring oss direkt så hjälper vi dig att boka en akuttid. Vi ordnar alltid fram en akuttid!

Basundersökning

Vid en basundersökning gör vi en noggrann kontroll av dina tänder och din munhälsa.

Patientcentrerad tandvård varje dag

Vi är en tandläkarklinik som har som mål att våra patienter ska känna sig trygga vid behov av akut tandvård, så att de slipper ringa runt och leta efter någon annan tandläkare som har jour.

Sala Tandläkarcenter

Sala Tandläkarcenter är en modern och familjär tandklinik som sätter dig som patient i första rummet. Här är det dina behov som är vår högsta prioritet och vi gör allt för att du ska känna dig välkommen och trygg hos oss. Här arbetar erfaren och kompetent personal som är vana att bemöta patienter med olika behov. 

Smidig delbetalning

Tillsammans med Wasa Kredit och Klarna erbjuder vi olika former av finansieringslösningar för dig som patient. Vi vet att tandvård ibland kan bli en oförutsägbar kostnad som man inte räknat med. Ekonomin ska däremot inte vara ett hinder för att uppsöka tandläkaren när det behövs. 

Ta kontakt med oss, så berättar vi mer. 

Vad våra kunder säger om oss